With a brief to create a more rustic homely feel to our clients living room we decided to introduce texture with brick slips on the 2 recess walls. Changing the old fireplace to a log burning stove and oak mantle gave the back wall better proportions.

 

 

Knocking two rooms into one allowed us to reposition this single bed and make better use of the alcove with bespoke fitted furniture, a rich walnut flooring and leather captains chair gave our client the New England style he liked.

 

 

We created a more streamlined corner to this bedroom by installing bespoke wardrobes. Painting them the same colour as the walls to visually increase the space. A floating desk in walnut was added between the gap & gave our client some extra work space.

 

 

A beautiful Edwardian staircase brought to life with our brave choice of carpet. Keeping the walls simple and an unfussy window dressing keeps the balance just right. We also sourced a modern chandelier and added a quirky corner chair.

The period details of this lovely lounge are enhanced by us introducing a gentle striped carpet in soft colours, oversized coffee table, large lamps and a clever use of window dressing. Sticking to a classic style of deep sofas for our clients to relax in.

We used a combination of panelled wallpaper, linen curtains and a rustic table with classic chairs to give this uninviting room warmth & personality. In typical Raspberry style, a quirky feature light has been used to add a dash of colour.

 

 

 

Using deep blues and crisp white paint we gave this child’s bedroom a grown up look and helped balance the high ceilings. We also laid an oak floor and more coastal furniture leaving the client to add her own finishing touches.

 

Here you see the transformation of a 3 year olds jungle themed bedroom to his now cool sport orientated one. We introduced brick effect wallpaper, urban style furniture with locker benches for him to display and hang his sport kits.

 

 

 

Replacing a single door with glazed pocket doors flooded this dark, dated lounge with natural light. We repositioned our clients TV thus creating a far better layout resulting in a more spacious, more sociable room.

 

 

Our client wanted her children’s pool changing room to be fun but stylish. A redundant door was blocked in to create more wall space for a curved vanity unit & pebble wall tiles were used to add texture. Centralising a turquoise column radiator between our bespoke rustic ‘flinstone’ shelving really gives this practical room bags of personality.